Vakmensen

Lassers & Fitters

MONO Laswerken heeft meer dan 15 jaar lang ervaring in het fabriceren, lassen en plaatsen van leidingsystemen van leidingwerk systemen in gas, food, non-food en petrochemie op locatie of in eigen werkplaats. Jij kunt één van deze vakmensen zijn.

Ben jij die vakman die wij zoeken

Een van de mogelijkheden die Mono Detachering biedt, is het werven van personeel. Dit doen we doormiddel van recruitment en screening van verschillende kandidaten. Deze kunnen dan worden ingezet voor een bepaald project of een vaste aanstelling. 

Waarschijnlijk wil je graag doen waar je goed in bent. Je geeft aan wat je kunt en wat je graag zou willen doen maar ook wat je niet wilt. Wil je groeien in je vak als lasser en certificaten gaan halen. Of zelfs een diploma? Het is mogelijk bij MONO Detachering.

Wat is het nu verschil met een andere baan? Dat ben jij. Je bent geen handige jongen die ook wel een beetje kan lassen. Je bent een vakmens die gaat voor kwaliteit. Geen projecten waar je je elke keer moet bewijzen. Bij ons ben jij iemand die zijn vak begrijpt en dat het liefst wil uitvoeren op de werkvloer. Daar voel jij je als een vis in het water. Op die manier wordt je ook voorgesteld bij onze klanten.

Wij van MONO Laswerken en MONO Detachering hebben een hoge kwaliteit en we denken mee met de klant. Zij zorgen immers voor de opdrachten. Opdrachtgevers vragen of we hun team willen versterken met lassers en of fitters. Daarnaast nemen we projecten aan voor langere tijd of een paar dagen en hebben we werk in binnen- en buitenland.

Wat bieden wij

01.
Jouw c.v.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Neem dan contact met ons op en geef ons de kans om een passende werkplek voor je te zoeken. Je kunt telefonisch reageren of vul het formulier op deze pagina in en laat je c.v. achter.

02.
Uitnodiging gesprek

Nadat we je c.v. hebben ontvangen nemen we contact met je op. Eventueel plannen we een afspraak in voor een kennismakingsgesprek.

03.
Proef lassen in onze werkplaats

We vragen je waarschijnlijk of je een paar proef lassen wilt maken in onze werkplaats, zodat we onze opdrachtgevers kunnen laten zien wat je kunt.

04.
Welkom in ons team

Als MONO Detachering je heeft toegevoegd aan het team van Lassers en Fitters kan de uitdaging beginnen. Je bent een specialist in leidingwerk.

Vraag informatie of stuur je c.v.

Voeg hier je c.v. toe