Detachering

Opdrachtgever

Wij van Mono Detachering selecteren en plaatsten ervaren gecertificeerde lassers en fitters met een hart voor vakmanschap.
Lasser

U zoekt een lasser of fitter voor uw project

Welk type lasser of fitter u ook zoekt, er is ongetwijfeld een ideale match.

De doelstelling van u als opdrachtgever is natuurlijk onze grootste prioriteit. Om hierin te kunnen voorzien vragen wij u zo duidelijk mogelijk te zijn. Wat wordt er van onze kandidaten verwacht? Wij hebben specialisten die hun vak verstaan. Handige aanpakkers hebben we niet.

De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment. Dat is waar het om draait. Wij geven u de flexibiliteit om dat waar te maken.

Graag eens vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.

Recruitment en screening

Een van de mogelijkheden die Mono Detachering biedt, is het werven van personeel. Dit doen we doormiddel van recruitment en screening van verschillende kandidaten. Deze kunnen dan worden ingezet voor een bepaald project of een vaste aanstelling. Voor het screenen en rekruten van personeel voor een vaste aanstelling hanteren we een vaste fee.

Individueel of een team​

Wanneer een project meer capaciteit verreist in vaktechnische kennis, kan er gekozen worden om professionals tijdelijk in te zetten. Of het nu gaat om een individuele plek of een team wat in zijn geheel een project ondersteund, Mono Detachering beschikt over een groot team wat hierbij oplossing biedt.

Lassers en fitters detachering

Uitzendkrachten

Met het uitzendbureau zijn we gefocust op professionals in de wereld van pijpleidingen. Gericht op pijplassers en pijpfitters. Als uitzendbureau voldoen we aan het VCU-certificaat, de NEN4400-1 en hebben we een lidmaatschap bij de NBBU.

MONO Detachering ZZP’er

Door te fungeren als bemiddelaar tussen de ZZP’er en de opdrachtgever, neemt Mono Detachering de financiële zorgen weg van de ZZP’er en dekken we de WKA af voor de opdrachtgever. Zo kunnen we gebruik maken van de kennis en alle ervaring van beide partijen. Hierin kunnen we voor zowel de opdrachtgever als de ZZP’er oplossingen bieden.